Saturday, March 7, 2009

Sebahagian sketsa kehidupan.

Salam, kali ni terasa ingin berkongsi gambar2 eksklusif buat tatapan bersama ;) Gambar2 ini di ambil secara langsung sebagaimana hidup terus kehadapan, tidak pernah berhenti, tidak pernah kebelakang. Gambar2 ni tidak pernah dimuatkan di dalam friendster atau facebook. Harap kalian semua enjoy! enjoy tgk gamba? terpulanglah :) Hehe..

Aku, din, aiman, zool bersame teman2 dari ITB Indonesia


Ni gambar kt kampung, Bachok Kelantan


Time pegi NCC kt UKM Bangi


Final Year Project!


6 comments:

Najia said...

rock gila mamat from bandung tu! korg nmpk jambu gila haha

Azim Rosli said...

jambu? haha ktirg mmg jambu.. even skang pon kan hehe yg sebelah azim plg rock kot ngehehe

fara-fatihah said...

yang sebelah azim tu mcm high semacam je.

Azim Rosli said...

Die bukan high la fara tp die mmg serabai kot. tepengaruh ngn kurt cobain. arus zaman grunge kan hehe :)

azamkukuh said...

pawe siot gambo

Azim Rosli said...

haha power mendenye min, dah gambo kt genting tu pkai kemre ko hehe kemre yg dah jual kt zuhdi :p